0
0
0.00 грн
Сума за товари: 0.00 грн

ОБИРАЄМО РУЧКУ ДЛЯ МІЖКІМНАТНИХ ДВЕРЕЙ

Критерії підбору ручок на розеті для міжкімнатних дверей

 

Окрім форми та принципів роботи, дверні ручки для міжкімнатних дверей відрізняються ще й матеріалами, з яких вони виготовлені. Дерево, метал, пластмаса, скло - варіантів маса, і у кожного з них свої переваги та недоліки.

 

 

Металеві ручки (латунь, алюміній, сталь, мідь, силумін та інші сплави) є найміцнішими та зносостійкими. Завдяки різним покриттям вони можуть стильно блищати, так і випромінювати м'яке ненав'язливе сяйво. Особливою популярністю користуються латунні зразки – це ідеальне поєднання ціни та якості.

 

Мінуси: більшість металевих ручок дуже холодні на дотик; бюджетні моделі з неякісним покриттям швидко втрачають презентабельний вигляд; ручки з недорогих сплавів при інтенсивному використанні можуть погнути або навіть зламатися.

 

 

Дерев'яні ручки – відмінний вибір для дверей з масиву та шпонованих полотен. Виготовляються вони з деревини різних порід, у тому числі з цінних сортів. Такі ручки можуть оздоблюватися декоративними вставками, інкрустацією, різьбленням.

 

Мінуси: категорично не підходять для дверей у ванну кімнату та на кухню; моделі з деревини м'яких сортів (сосна, ялина) не стійкі до стирання.

 

 

Скляні ручки – чудова прикраса інтер'єру. Вони представлені в широкому асортименті та часто можуть похвалитися оригінальним виконанням.

 

Мінуси: висока ціна та крихкість конструкції.

 

 

Пластмасова фурнітура - найдешевший і недовговічний варіант, до якого звертаються, на щастя, нечасто. В основному купують її для встановлення на двері підсобних приміщень. Є моделі пластмасових ручок, що імітують скло чи камінь.

 

Мінуси: низька якість, «програшний» зовнішній вигляд.

 

 

 

Огляд популярних виробників дверних ручок:

 

Ринок дверної фурнітури ніколи не стоїть на місці. Щороку випускаються нові цікаві моделі. На полицях магазинів розкинувся неймовірний асортимент ручок для міжкімнатних дверей з Італії, Іспанії, Німеччини, Фінляндії, Англії, Туреччини, а також вітчизняного виробництва. Особливою популярністю у українського покупця завдяки демократичним цінам та високій якості користується продукція брендів Safita, Gavroche, MVM, Apecs, Armadillo.

 

 

Safita:

 

Ручки для міжкімнатних дверей Сафіта - це красиві, стильні, надійні, міцні вироби від виробника зі світовим ім'ям. Компані Safita використовує власну запатентовану марку сплаву та ультрасучасний метод електрофоретичного покриття, що дозволяє значно збільшити термін експлуатації продукції. Зовнішній вигляд такої фурнітури зберігається бездоганним протягом багато часу. Різні колірні та стилістичні виконання ручок для міжкімнатних дверей Archie дозволяють легко підібрати оптимальну для свого інтер'єру модель.

 

 

MVM:

 

Продукція цієї компанії підкорила покупців відмінною якістю, цікавим дизайном та цілком доступною ціною. Всі дверні ручки для міжкімнатних дверей MVM виготовляються із високоякісного сплаву – цинк+мідь+алюміній з додаванням магнію. Така «суміш» на молекулярному рівні має схожу структуру з латунню, але має в порівнянні з нею ряд істотних переваг, зокрема, не окислюваність на повітрі і більшу податливість до ливарної обробки та гальванізації.

 

 

 

Gavroche:

 

Стильні та вишукані ручки для міжкімнатних дверей Палладіум припадуть до душі всім любителям індивідуальності та комфорту. Вони виконані у найкращих традиціях італійського дизайну та відповідають усім європейським стандартам якості.

 

 

Apecs:

 

Основні принципи бренду Apecs – це європейський дизайн та розумна ціна. Компанія пропонує стабільно якісну продукцію у всіх цінових сегментах ринку. Ручки Апекс для міжкімнатних дверей розроблені з урахуванням найкращого світового досвіду – комфорт від використання гарантований.

   

 

Armadillo:

 

Компанія Armadillo пропонує покупцям широкий асортимент дверної фурнітури, що повністю відповідає всім вимогам якості та сучасним модним тенденціям. Ручки від Армаділло – це завжди ексклюзивно, надійно та сучасно.

На этом веб-сайте используются файлы cookie. Если вы принимаете файлы cookie, вы можете использовать все возможности веб-сайта. Для получения дополнительной информации ознакомьтесь с нашей политикой конфиденциальности.