0
0
0.00 грн
Сума за товари: 0.00 грн

ТИПИ ДВЕРНИХ ОБМЕЖУВАЧІВ ТА ЇХ ВИКОРИСТАННЯ

Ви зайняті роботою, а двері у вашій квартирі голосно грюкають, видаючи дратівливий шум? Це не те, що вам потрібне, правда? А для цього потрібно, щоб двері не рухалися. Найкращий варіант - придбати відповідний дверний стопор!

 

У магазинах є безліч дверних обмежувачів, і ви можете заплутатися, дивлячись на них все.

 

Отже, давайте дізнаємося про різні типи дверних обмежувачів та їхню роботу! Ця стаття допоможе вам підібрати стопор, що підійде саме вам!

 

Настінні стопори

 

Це одні з найпоширеніших обмежувачів дверей, які ми всі бачили. Вони більше призначені для стін, ніж для дверей. Дверні стопори допомагають зупинити двері, щоб досягти точки зупинки у стіні.

 

Для підлоги з плитки, килимів або з будь-якої іншої причини, якщо ви не можете встановити стопори, перше, що вам потрібно вибрати, - це настінний стопор. Також у деяких ситуаціях підлогові стопори можуть спричинити відхилення від норми, і в результаті вам може знадобитися використання настінних стопорів.

 

Для встановлення все, що вам потрібно зробити, це перевірити найвищу точку основи дверей, а потім перевірити, куди йде ця точка, коли ви широко відчиняєте двері.

 

Настінні стопори зроблені із пластиковим верхом чи гумою, щоб захистити саму стіну та не пошкодити двері. У деяких будинках є стопори для ланцюгів і гачків, які утримують двері близько до рами.

 

 

Стопори плінтуса

 

Це одні з найпоширеніших обмежувачів дверей на ринку. Вони включають гумову насадку і з'єднуються з плінтусом дверей.

 

Зазвичай його встановлюють на задній стороні дверей, щоб захистити стіну. У них зазвичай є пружина, тому вони гнучкі. Але ви також знайдете жорсткі, якщо шукатимете.

 

Пружинні стопори

 

Вони такі самі, як стопори плінтуса з пружинним механізмом. До цих стопорів додано пружинний механізм. Таким чином, двері не вдаряються об стіну і не руйнують поверхню. Ви можете встановити його на стіну або плінтус дверей. Цей тип дверних стопорів є дуже гнучким та потужним для дому та офісу.

 

 

Підлогові стопори

 

Їх встановлюють, щоб двері не відчинялися широко і не пошкодили стіну.

 

Стопори для підлоги складаються з невеликих металевих арок і встановлюються в підлогу під дверима. У деяких будинках додаються ланцюги з обмежувачами підлоги, а також магніти. Вони можуть легко утримувати двері та зупиняти їх.

 

 

Дверні доводчики

 

Якщо ви живете у сучасному будинку, можливо, ви вже бачили ці типи обмежувачів дверей. Ці обмежувачі дверей відомі як доводчики, тому що вони можуть автоматично закривати двері (краще сказати природно). Вони розроблені з урахуванням гідравлічного тиску. В основному доводчики дверей виготовляються з металу.

 

Магнітні стопори

 

Якщо ви хочете, так би мовити, гнучкіший, але універсальний варіант, ви можете вибрати магнітні стопори. Зазвичай вони встановлюються на підлозі.

 

Але в деяких ситуаціях їх можна встановити і на плінтус. Магнітна сила триматиме двері відчиненими доти, доки ви їх не закриєте з силою.

 

 

Захисні дверні стопори

 

Це найкращий вибір, якщо ви хочете додати будь-який обмежувач дверей на вхідні двері або будь-які зовнішні двері. Цей дверний стопор спеціально розроблений для зовнішніх приміщень.

 

За допомогою цих стопорів ви запобігне відчиненню дверей із зовнішнього боку. Зсередини можна легко відчинити двері. У деякі двері, подібні до цих, доданий магнітний механізм. Але найчастіше ці двері виготовляються із чавуну чи гуми.

На этом веб-сайте используются файлы cookie. Если вы принимаете файлы cookie, вы можете использовать все возможности веб-сайта. Для получения дополнительной информации ознакомьтесь с нашей политикой конфиденциальности.